Cursuri bachata

Incercati sa cautati pe google cursuri de bachata si sa vedeti cate informtii gasiti.
Acest stil de dans a luat amploare in ultimii ani la noi in tara. Este un stil sensual destul de usor de invatat si de dansat.
Odata cu zonele unde gasim cursuri de bachata gasim si cluburi de dans care cuprind acest stil. Majoritatea locurilor au spatii dedicate acestui stil deoarece este foarte solicitat.

Bachata este un stil de dans ce se poate dansa atat apropiat cat si foarte apropiat.
Am inceput sa invat acest stil acum multi ani si recunosc faptul ca a fost chiar usor. Oricum, parerea mea este ca trebuie sa simti muzica, sa simti ce transmite.

Despre bachata mai puteti citi si aici.

cursuri bachata
cursuri bachata
cursuri bachata

In prezent, ajut la predarea unor cursuri de bachata si sunt adeseori felicitat pentru felul in care dansez. Totul se datoreaza faptului ca ma face sa ma simt foarte bine atunci cand ascult aceasta muzica. Atunci cand dansez pe acest stil ma simt in largul meu.

Aceste cursuri se pot face atat in grupe mai mari, cat si in cadrul unor lectii private. Desigur ca ai posibilitatea sa inveti mult mai mult intr-un timp mai scurt, insa este ceva mai costisitoare.

Am avut de-a lungul ultimilor ani cupluri care au dorit sa urmeze aceste cursuri pentru dansul de  nunta. Unii doar pentru a invata altceva. De regula partenera facea cadou partenerului lectii de dans private.

Mie unul mi-a placut si imi place in continuare sa lucrez cu mirii ce vor sa faca ceva diferit. De multe ori am recomandat mirilor sa urmeze si aceste cursuri  pentru cel mai important moment al nuntii. Cateva sedinte pot face ca cel mai important dans al nuntii sa arate cu mult mai bine decat clasicul vals sau blues.

Vrei o coregrafie DIFERITA fata de tot ce ai vazut pana acum ?

Momentul culminant al petrecerii tale – DANSUL MIRILOR –  poate fi insotit de o pereche de dansatori profesionisti.
Vom crea special pentru tine un colaj din doua sau mai multe melodii, prima fiind a voastra iar urmatoarea/ele insotita/e de inca o pereche de dansatori.

Nu te-ai convins? Priveste clipul alaturat si contacteaza-ne pentru alegerea celui mai potrivit moment al serii tale

Solicita o oferta personalizata pentru evenimentul tau

Obtine o cotatie de pret pentru evenimentul tau doar completand formularul de mai jos