Cursuri de dans

Povestea mea alaturi de aceste cursuri de dans a inceput acum cativa ani buni. Pe vremea cand aveam o prietena ce tinea mortis sa ajunga la un instructor de dans ce se misca nemaipomenit.

Tot insista prietena mea pana cand m-a convins sa particip cu ea la o serie de cursuri. Am acceptat, binenteles, din dorinta de a-mi ajuta cumva prietena si automat de a face si eu altceva.

De la primul meu curs, picioarele mele s-au indragostit si nu au vrut sa se mai desprinda de aceasta activitate. Abia asteptam urmatorul curs. E adevarat, putin impiedicata la inceput, insa ma straduiam. Prindeam repede si eram foarte ambitioasa; plus ca repetam foarte mult acasa neavand alta activitate la fel de interesanta.

Asta a fost acum cativa ani buni, am trecut prin mai multe scoli de dans. Am participat la multe cursuri predate de diferiti instructor. Nu toti talentati, nu toti faceau din pasiunea ceea ce faceau si se vedea acest lucru, se simtea acest lucru.

Detalii despre locurile actuale de dans gasiti aici
cursuri de dans
cursuri de dans

Dansul se simte, se traieste, se transmite, nu se face doar de dragul de a avea o activitate. Cel putin nu daca vrei sa si transmit altora informatii.

Pentru mine nu a mai fost cale de intoarcere, a ramas cu adevarat o dragoste intre mine si dans. Particip cu drag, dansez cu mult drag si merg si datorita atmosferei.

Daca doriti sa participati, cu siguranta nu veti regret. Mai ales daca gasiti cu adevarat o gasca frumoasa si vesela in care sa va integrati.

Aceste cursuri de dans fac bine atat fizic cat si psihic, atat barbatilor cat si femeilor. Eu cred ca pentru mine a fost una dintre cele mai bune decizii din viata. Dansul este viata mea.

Vrei o coregrafie DIFERITA fata de tot ce ai vazut pana acum ?

Priveste clipul alaturat si contacteaza-ne pentru alegerea celui mai potrivit moment al serii tale

Solicita o oferta personalizata pentru evenimentul tau

Obtine o cotatie de pret pentru evenimentul tau doar completand formularul de mai jos