Cursuri zumba

Cursuri de zumba sunt aprope la tot pasul sau mai bine zis din niciun centru sportiv sau de dans nu lipsesc
Zumba combina dansul cu miscarea intr-un mod foarte placut.
De regula la aceste cursuri de zumba iau parte personae care vor sa slabeasca si sa invete si pasi de dans.

Mie imi plac aceste cursuri, insa nu mai mult decat cele dedicate dansului. Cursurile la care iau eu parte sunt construite din zumba pentru partea de inceput, pentru incalzire si apoi numai dans.

Cititi si despre beneficiile zumba aici.

cursuri zumba
cursuri zumba
cursuri zumba

Cursuri pentru zumba gasesti atat cu antrenor de sex feminin cat si de sex masculin. De regula instructorii sunt foarte bine pregatiti si organizati. Cursurile le sustin pe baza unor coregrafii gandite cu atentie din timp. Trebuie sa exista miscare, ritm, solicitare suficienta si sa arate si bine la final coregrafia. Practic un dans cu miscari de aerobic.

Cursantele sunt de regula fete si femei, doamne, mai vezi cateodata si cate un barbat. Barbatii prefera alt fel de sport pentru miscare si pentru a slabi. Si mai ales nu sunt la fel de interesati de a slabi precum sunt reprezentantele sexului frumos.

Daca ar fi sa aleg intre cursuri de dans si cursuri de zumba, le-as alege pe amandoua. Ca si frecventa. aceste cursuri de dans as vrea sa fie mai dese. Spre deosebire de cursurile de dans la cursul de zumba nu ai nevoie de partener de dans. Aici se poate duce la bun sfarsit coregrafia si fara partener.

Acest stil l-am descoperit tarziu, adica mai tarziu decat cele dedicate numai dansului.

Cursurile pe care le urmez in prezent au in prima parte zumba, partea alocata incalzirii. De aceasta parte toti cursantii vor sa scape cat mai repede.

Vrei o coregrafie DIFERITA fata de tot ce ai vazut pana acum ?

Momentul culminant al petrecerii tale РDANSUL MIRILOR Р poate fi insotit de o pereche de dansatori profesionisti.
Vom crea special pentru tine un colaj din doua sau mai multe melodii, prima fiind a voastra iar urmatoarea/ele insotita/e de inca o pereche de dansatori.

Nu te-ai convins? Priveste clipul alaturat si contacteaza-ne pentru alegerea celui mai potrivit moment al serii tale

Solicita o oferta personalizata pentru evenimentul tau

Obtine o cotatie de pret pentru evenimentul tau doar completand formularul de mai jos