Dansatori profesionisti

Cu siguranta eu imi doresc dansatori profesionisti pentru evenimentul meu.

Dansatorii profesionisti ofera momente artistice pentru diferite evenimente, cum ar fi nunta, botez, aniversare etc. Orice eveniment ar trebui sa aiba cel putin un asemenea moment, daca nu chiar mai multe.

Sunt din ce in ce mai apreciate aceste momente in cadrul evenimentelor. Odata cu acesti dansatori si atmosfera petrecerii se schimba, de cele mai multe ori .

Mai multe despre cariera de dansator profesionist gasiti aici

dansatori profesionisti
dansatori profesionisti
dansatori profesionisti

Am participat la evenimente unde atmosfera au intretinut-o trupe de dansatori profesionisti, invitatii au fost incantati de momentele oferite. Trupa a avut mai multe interventii pe durata evenimentului, de fiecare data cu programe diferite. Noi, invitatii, am participat la sfarsitul fiecarui program alaturi de ei.

Trupa avea mai multe perechi de dansatori, in functie de moment. Mult mi-a placut cel de latino care avea doua perechi. Cel de muzica popular care avea trei perechi de dansatori a fost apreciat de sotul meu. La ultimul program artistic trupa a incercat sa ne invete o parte din dansul lor. Scopul a fost de distractie binenteles, caci nu aveam sanse vreunul sa ajungem sa dansam precum ei.

 Momentul  fost captat de camerele de filmare deci cu siguranta cineva s-a amuzat copios la ceva vreme dupa eveniment. Am ras unii de altii, unii cu altii si tot asa, invitatii s-au simtit foarte bine si s-au distrat minunat.

Foarte apreciata la acest program a fost si tinuta acestora. Pentru momentul latino fetele aveau rochii scurte cu franjuri de culoarea rosu, impactul in momentul piruetelor a fost imens. Unul lesne de inteles prin randul barbatilor. Nici costumatia barbatilor nu a fost una mai prejos. Acesta denota o oarecare masculinitate si seriozitate iar pentru momentul de populara cu totii avea culorile steagului nostru.
In mare, costumatia a facur mai bine de jumatate din show-ulin sine.

Vrei o coregrafie DIFERITA fata de tot ce ai vazut pana acum ?

Momentul culminant al petrecerii tale – DANSUL MIRILOR –  poate fi insotit de o pereche de dansatori profesionisti.
Vom crea special pentru tine un colaj din doua sau mai multe melodii, prima fiind a voastra iar urmatoarea/ele insotita/e de inca o pereche de dansatori.

Nu te-ai convins? Priveste clipul alaturat si contacteaza-ne pentru alegerea celui mai potrivit moment al serii tale

Solicita o oferta personalizata pentru evenimentul tau

Obtine o cotatie de pret pentru evenimentul tau doar completand formularul de mai jos