Dansul mirilor

In zilele noaste deja este un element obligatoriu dansul mirilor. Rar mai auzi o nunta, eu de fapt n-am mai auzit, fara deschiderea dansului de catre miri.

Aceasta deschidere a dansului presupune un dans din partea mirilor de regula urmat de un dans cu nasii si parintii.

Uni miri aleg vestitul blues, altii aleg vestitul vals, unii se mai si incumeta sa faca si cate o coregrafie aparte. Ce insemna aparte? Adica o melodie draga lor pe care se creaza o coregrafie adaptata lor cu diversi pasi. Cateodata combinati si din blues si din vals si din tango etc

Ceea ce recomand eu de fiecare data, fiecarui nou cuplu, este sa vada in dansul mirilor esenta. Sa nu se piarda in pasi tehnici care nu le vor iesi natural decat daca au niste ani de experienta. Sa “simta” ceea ce danseaza, sa transmita ceea ce incep ei in acea seara, si anume un drum nou impreuna.

Sfaturi pentru acest dans puteti gasi aici.

dansul mirilor
dansul mirilor
dansul mirilor

In fiecare an majoritatea cuplurilor spun asa: “vrem ceva simplu”. Eu vreau sa-i fac sa se simta bine in momentul acela, dansul mirilor fiind momentul lor special. Este ceva romantic, plin de emotie, este un dans pe care si-l vor aminti probabil tot restul vietii. Mai ales ca trebuie sa-i reprezinte.

Am  avut cupluri are au dansat simplu si elegant, am avut cupluri care s-au complicat fara rost. Am avut cupluri care au facut senzatie odata cu acest dans.

 Pasii ajuta foarte mult la imagine insa ceea ce transmitem ramane baza.

Am participat la multe nunti cu dechiderea acestui dans si am trait emotiilor multora si sunt frumoase. E placut sa muncesti la cladirea unui asemenea moment si sa vezi cat de frumos  si cat de apreciat. Cred ca este partea cea mai placuta din munca mea.

Vrei o coregrafie DIFERITA fata de tot ce ai vazut pana acum ?

Momentul culminant al petrecerii tale – DANSUL MIRILOR –  poate fi insotit de o pereche de dansatori profesionisti.
Vom crea special pentru tine un colaj din doua sau mai multe melodii, prima fiind a voastra iar urmatoarea/ele insotita/e de inca o pereche de dansatori.

Nu te-ai convins? Priveste clipul alaturat si contacteaza-ne pentru alegerea celui mai potrivit moment al serii tale

Solicita o oferta personalizata pentru evenimentul tau

Obtine o cotatie de pret pentru evenimentul tau doar completand formularul de mai jos