Scoala de dans bucuresti

Scoala de dans bucuresti

Acum opt-noua ani am cautat pe google scoala de dans Bucuresti , primul pas catre noua viata.

Sunt multe opriuni in acest oras, nu ai cum sa nu gasesti locul potrivit. Trebuie sa si stii cum sa cauti. Mai gasesti cate o scoala de dans in Bucuresti si care nu este neaparat construita din pasiunea pentru dans. Multe scoli sunt din dorinta de a profita financiar si atat. Eu una am intalnit si aceasta parte din pacate.

Mai sunt unele scoli unde este un singur instructor si acela de sex masculine. Binenteles ca si cursantele ajung sa danseze fara sa-si dea seama ca si baietii, cu miscari masculine.

Nu toata lumea stie sa faca alegerea potrivita. Nu toata lumea stie cum sa caute sau cum sa gaseasca ceea ce isi doreste.

Pentru mai multe detalii referitor la scolile de dans puteti accesa acest link

scoala de dans bucuresti
scoala dans bucuresti
scoala dans bucuresti

Scoala de dans bucuresti

Din punctul meu de vedere o scoala de dans in Bucuresti trebuie sa intruneasca multe conditii. O parte dintre acestea sunt: sa aiba instructor de ambele sexe, cate un exemplu pentru fiecare. Ar mai fi: sa aiba o locatie adecvata cu parchet special, oglinzi, sala curate, aerisita, vestiare. Instructorii clar trebuie sa aiba la baza cunostinte temeinice, sa transmita cu pasiune informatiile si sa danseze cu pasiune.

Am avut ocazia intr-o perioada de a incerca cursurile mai multor scoli de dans si am vazut diferenta uriasa. Sunt cateva in Bucuresti pe care le-as recomanda cu drag insa sunt unele carora pana si cursantii lor i-as ocoli.

Scoala de dans bucuresti

Ce mi-a displacut cel mai mult au fost locurile si oamenii care ii considerau pe altii prea batrani. Dansul nu are varsta si bucuria de a dansa este una absolut naturala si fireasca oricui. Eu admir foarte mult oamenii care au trecut de varsta a doua si vin sa danseze. Am si cunoscut multi oameni de acest gen care si danseaza foarte bine.

Orice scoala de dans in Bucuresti trebuie sa se respecte.

Solicita o oferta personalizata pentru evenimentul tau

Obtine o cotatie de pret pentru evenimentul tau doar completand formularul de mai jos

Vrei o coregrafie DIFERITA fata de tot ce ai vazut pana acum ?

Momentul culminant al petrecerii tale РDANSUL MIRILOR Р poate fi insotit de o pereche de dansatori profesionisti.
Vom crea special pentru tine un colaj din doua sau mai multe melodii, prima fiind a voastra iar urmatoarea/ele insotita/e de inca o pereche de dansatori.

Nu te-ai convins? Priveste clipul alaturat si contacteaza-ne pentru alegerea celui mai potrivit moment al serii tale